Våre salgsvilkår

Kjøp og Salgsvilkår

Sandnes Kurs og Kunst Senter sin nettbutikk har ingen ordinære åpningstider, kun etter avtale. Avtal tid om du ønsker å¨hente varer eller handle direkte hos oss!

Vi tar forbehold om skrivefeil og at farger/str kan avvike fra foto på nettsiden vår.

Da vi har direkte salg kan det forkomme at en vare er utsolgt.

Når du bestiller varer hos oss godtar du samtidig våre salgsbetingelser og kjøps-vilkår!

Angrerett og retur

Varer kjøpt over internett har en angrerett på 14 dager. Angrerettskjema ligger vedlagt i linken her LINK , last ned og print ut. Ønsker du å benytte deg av angrefristen må skjema fylles ut og legges ved varene som du sender i retur. Pakken skal sendes i sikker emballasje. Ved retur av bestilte varer er det du som kunde som betaler returporto. Retten til retur går tapt om varen er brukt/åpnet, eller på annen måte er forringet og ikke i salgbar tilstand.

Jfr: Lov om oppslysnings-plikt og angrerett m fjernsalg og salg utenfor fast utsalg (angrerettloven) av 21. desember 2000 nr 15. LINK

Reklamasjon og mangel ved varen

Om du mottar et ødelagt produkt av oss må du kontakte oss med den gang! Ta bilder av produktet om det er synlige skader på emballasje og produkt. Ta vare på emballasjen, selve produktet, da dette kan trenges i forbindelse med videre klagerett.

Er pakken skadet ved mottak må man ta kontakt med Posten/Bring da det er de som er ansvarlige for pakker som er ødelagt eller skadet under forsendelse. Man må da skrive en skademelding på pakken. Alle pakker blir sendt skadefrie med kreativ gjen-bruks papp og kreativ pakking fra oss.

Tilbakebetaling og kreditering av varer

Ved bruk av angrerett tilbakebetaler vi pengene så raskt som mulig og senest 14 dgr etter av vi har mottatt returvarene og kvittering på returnerte varer. Vi bruker samme betalingsmåte som du selv brukte ved kjøpet.  Ved tilbakebetaling for returvarer skal også returporto være betalt av kjøper. (oppgi kontonr og totalt beløp for tilbakebetaling)

Personvernopplysninger

Når du bestiller varer fra oss godkjenner du at vi lagrer og bruker dine opplysninger for å fullføre din bestilling. Ifølge GDPR (Genral Data Protection Regulatin) har du rett til å få informasjone som vi har registrert på deg. Dersom du anser info som feilaktig eller at du ikke lengre vil stå i vårt kunderegister kontakt oss så sletter vi opplysningene som vi har lagret på deg. Dine kundeopplysninger vil ikke bli solgt/gitt videre til andre!

Se link – Personvernpolicy.

Legitimasjon og aldersgrense for kjøp av varer

Ved henting av pakke på postkontor vil du bli bedt å om legitimasjon. Legitimasjon må stemme overens med navn på mottaker av forsendelsen. Henter du pakke for noen andre må du både vise din og mottagers legitimasjon.

Salg av produkter til mindreårige kjøpere under 18 kreves godkjennelse av myndig person.

Gavekort

Vårt Gavekort har en gyldighet på 1 år fra kjøpsdato. Betal med gavekortet i nettbutikken eller direkte i butikken. Mulighet for delbetaling om summen ikke dekker hele ditt beløp som du handler for.

Frakt og avgifter

Varene blir sendt med Posten og Bring og du må hente pakken selv på ditt lokale post-avhentings sted. Bestilte varer blir pakket og sendt innen 3 – 4 dager (man-fredag) Når pakken er ankommet avhentings sted får du som kunde beskjed via sms om du har oppgitt ditt mobilnr. Hvis ikke mob tlf nr er oppgitt sendes hente lapp via post, dette tar ca 2 dgr ekstra tid før du har pakken din klar til henting.

Frakt blir avregnet når du har handlet ferdig. Posten fraktavgifter tilkommer kjøper. De fleste pakker blir sendt som Norgespakke grunnet vekt og str. Forventet leveringstid er 4-6 dgr.

Ordre til bedrifter/institusjoner sendes som bedrifts pakke og blir levert på døren. Dersom ingen er tilstede, sendes det beskjed til mottaker om hvor pakken kan hentes.

Kontroller at ant kolli stemmer med fraktbrevet og at pakken ikke er skadet ved levering. Gi direkte beskjed til transportør ved evt skadet pakke. Ta bilde!! Transportør fyller så ut et skadeskjema som du må underskrive. Gi oss umiddelbar beskjed om skader og send bilde.