ELLEN HEGG

Tema på kurs = Mal hva du vil

Ellen har sitt drømme atelier i Surnadalen i Møre og Romsdal og bor store deler av året i utlandet. Ellen er mest kjent for sine «kaffe og tusj» bilder og har vært i innland og utland med damene som hun tryller frem i tusj og kaffe.

Ellen har vært hos oss flere ganger og det er alltid kjekke kurs med masse teknikk læring og tips og triks. Dette kurset er første gang hun har her hos oss                                         og vi er skikkelig spente på valg av tema: Mal hva du vil. Du velger ut et motiv Ellen har med seg og vi vil lære oppbygging av bilde med lys og skygge og utallige teknikker.

Når: 13.- 14. november kl 1000 – 1530

Hvor: Sandnes Kurs og Kunst Senter, Prinsensvei 8, 4315 Sandnes

Pris: Kr 3400,-

Medium: Akryl maling

Passer for alle: Trenger ingen forkunnskaper

Betaling: Du er først påmeldt når kursavgift er betalt. Kursavgift refunderes ikke om du skulle bli forhindret i å delta. Bindene påmelding! Tar forbehold om nok påmeldte for at kurset settes igang.

Ved avlysning av kurs blir selvfølgelig kursavgiften refundert i sin helhet. Sandnes Kurs og Kunst Senter står ikke til ansvar for økonomiske konsekvenser som følge av kansellerte kurs utover dette.

Kursavgift betales til kontonr: 3201 69 86622 merket ditt navn

Sandnes Kurs og Kunst Senter tar alle forhåndsregler ang Covid og følger helsemyndighetene + lokale regler til Rogaland.  Antibac er tilgjengelig på fellesområder.